В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните задължителни условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката да не е с премахнати етикети, разкъсана опаковка, липсващи части и други);
  • Бутилките да не са отваряни или манипулирани.

ЗАМЯНА

  1. Ако желаете да замените закупени от нас артикули, изпратете артикула на адрес: град Свищов, ул. Григор Стоянов № 30А, тел. или до офис на куриер, за Винарска изба “Габровски”. Като нова поръчка изберете желаната от вас разновидност вино. Направете нова поръчка и при завършването, в полето Бележки към поръчката напишете “ЗАМЯНА”. Ако има разлика в цената, сумата ще си заплатите на куриер доставчика с наложен платеж.
  2. Замяна на стоката се осъществява посредством куриерските фирми , като транспортните разходи са за сметка на клиента.

ВРЪЩАНЕ

  1. Ако желаете да върнете закупени от нас артикули, изпращате артикула на адрес: град Свищов, ул. Григор Стоянов № 30А, тел. или до офис на куриер, за Винарска изба “Габровски”.
  2. Връщането се осъществява посредством куриерските фирми , като транспортните разходи са за сметка на клиента.
  3. След като получим артикулите и се уверим, че са спазени уловията за връщане (посочени по-горе), възстановяването на платената от Вас сума се осъществява по банков път или с паричен превод (по желание на клиента) в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на стоката.
  4. ВАЖНО: Ако клиентът е ползвал услугата “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА”, транспортните разходи за първоначалната доставка са за негова сметка.