Регистрация

За да можете да пазарувате предлаганите в www.izbagabrovski.com алкохолни напитки, е препоръчително да се регистрирате. Покупките в онлайн магазинът могат да се правят и без регистрация. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да получи поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Поверителност на данните

Личните данни, които www.izbagabrovski.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (ако е наличен) и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. www.izbagabrovski.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.izbagabrovski.com заедно с прилежащите към него данни по всяко време, при желание от страна на потребителя.

Поръчка

Поръчките могат да се правят 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите телефонно обаждане-потвърждение за верификация на клиента. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от по е-майл и/или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  • Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност, като в този случай ще установим контакт с Вас в най-кратък срок;
  • Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал наложен платеж;
  • Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка;
  • Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Начин на плащане

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане през mypos.com (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на mypos.com, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Отказ от поръчката

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

Гаранция на стоката

Всички стоки предлагани в www.izbagabrovski.com са собствено производство, с гарантиран произход от собствени лозови масиви.